Fågelbro Golf & Country Club AB

Stockholms län

Information

Fågelbro Golf & Country Club AB är en verksamhet som finns i Värmdö. I Fågelbro Golf & Country Club AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Redborn, Robert Anders Wilhelm som är född 1950 och har titeln Extern VD, Rudbert, Per-Arne som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Dahl, Anders som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Levén, Charlotte Elisabeth som är född 1976 och har titeln Ordinarie ledamot, Linders, Jan Vilhelm som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Wikström, Ulla-Pia Nilsdotter som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamotFröander, Bengt Gunnar som är född 1950 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Fågelbro Golf & Country Club AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Fågelbro Golf & Country Club AB på telefon 08-57141800.

Bolaget skall bedriva byggnation och försäljning av idrotts- anläggningar och hus, förvalta idrottsanläggningar och hus, ävensom idka annan därmed förenlig verksamhet.

Idag är Fågelbro Golf & Country Club AB av bolagstypen Aktiebolag.

Fågelbro Golf & Country Club AB är ett av många verksamheter som finns i Stockholms län och Värmdö arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Fågelbro Golf & Country Club AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Fågelbro Golf & Country Club AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1991-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Fågelbro Golf & Country Club AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna eller en av dem i förening med -Redborn, Robert Anders Wilhelm Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Fågelbro Golf & Country Club AB har 556263-8006 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.