NOVAFLEX Aktiebolag

Stockholms län

Information

NOVAFLEX Aktiebolag hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Värmdö som är den kommunen där NOVAFLEX Aktiebolag finns. I Värmdö så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. NOVAFLEX Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket NOVAFLEX Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. NOVAFLEX Aktiebolag har funnits sedan och 1991-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till NOVAFLEX Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Nedre Västersjöv. 139, 266 97, Hjärnarp men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 070-8452525.

Värmdö arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler bolag.

Idag är NOVAFLEX Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

NOVAFLEX Aktiebolag har idag 556266-7039 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för NOVAFLEX Aktiebolag

Bolaget skall bedriva handel med telekommunikationsprodukter, produktion av film och video samt därmed förenlig verksamhet.

I NOVAFLEX Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Nilsson, Hans Jörgen som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Christiansen, Jan Rene Reipuert som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES, Anvelid, Per-Eric Thomas som är född 1957 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .