Mikael Robell Aktiebolag

Stockholms län

Information

Mikael Robell Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Värmdö. Det är nämligen den kommunen som Mikael Robell Aktiebolag finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Mikael Robell Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

Mikael Robell Aktiebolag som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1985-11-21. Men sedan 1986-01-01 så har Mikael Robell Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Sandhamn, 130 39, Sandhamn. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Mikael Robell Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-57153242.

Värmdö arbetar för att verksamheter som Mikael Robell Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Mikael Robell Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Stockholms län.

Bolaget skall bedriva bensinstationsrörelse samt handel med båtar, konfektion, presentartiklar samt handel med och förvaltning av fast egendom och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Mikael Robell Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Robell, Hans Mikael Georgson -Robell, Stina Marie.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Mikael Robell Aktiebolag och det är följande personer, Robell, Hans Mikael Georgson som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Liljeblad, Hans Erik Anders som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Robell, Stina Marie som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Söderström, Nils Stefan Paulus som är född 1948 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Mikael Robell Aktiebolag är 556268-1782.