Info-Pro Aktiebolag

Stockholms län

Information

Info-Pro Aktiebolag är ett företag som finns i Värmdö. I Info-Pro Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Koskinen, Pertti Johannes som är född 1950 och har titeln VD, Koskinen, Pertti Johannes som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Thörnvall, Börje Klas Göran som är född 1944 och har titeln Suppleant, Harju, Hannu Antero som är född 1953 och har titeln Revisor, Stockhammar, Inger Elisabet som är född 1944 och har titeln Revisorssuppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Info-Pro Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Info-Pro Aktiebolag på telefon 08-57022700.

Bolaget skall bedriva konsulterande verksamhet inom databranschen samt film- och videoproduktion.

Idag är Info-Pro Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Info-Pro Aktiebolag är ett av många företag som finns i Stockholms län och Värmdö arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Info-Pro Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Info-Pro Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1986-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Info-Pro Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Info-Pro Aktiebolag har 556275-3789 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.