Värmdö Gummiservice Aktiebolag

Stockholms län

Information

556279-3595 är organisationsnummer för företaget Värmdö Gummiservice Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Värmdö Gummiservice Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Värmdö som är den kommunen som Värmdö Gummiservice Aktiebolag finns i.

Värmdö Gummiservice Aktiebolag har varit registrerat sedan 1986-06-13 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Värmdö Gummiservice Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1987-01-01.

Värmdö Gummiservice Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Värmdö som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Värmdö Gummiservice Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Pantzar, Andreas Gustav -Pantzar, Karl Jimmy

Vill ni komma i kontakt med Värmdö Gummiservice Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 08-57033570 eller genom brev på följande adress:
Minos v. 27, 134 44, Gustavsberg

Bolaget skall bedriva försäljning samt reparationer av däck ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Värmdö Gummiservice Aktiebolag och det är Pantzar, Karl Jimmy som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Pantzar, Andreas Gustav som är född 1977 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Charlotta Marianne som är född 1979 och har titeln Suppleant, Johansson, Barbro Ingegärd som är född 1953 och har titeln Revisor, Barbro Johansson Revision som är född och har titeln Revisor,