Kalle Holm Aktiebolag

Stockholms län

Information

Kalle Holm Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Värmdö. Det är nämligen den kommunen som Kalle Holm Aktiebolag finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Kalle Holm Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Kalle Holm Aktiebolag som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1986-07-21. Men sedan 1988-01-01 så har Kalle Holm Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Ramsdalsv. 41, 139 54, Värmdö. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Kalle Holm Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-57021360.

Värmdö arbetar för att bolag som Kalle Holm Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Kalle Holm Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Stockholms län.

Bolaget skall bedriva annonsförsäljning, konsultverksamhet i tidningsutgivningsfrågor, äga och förvalta fastigheter, bedriva restaurang- och kioskrörelse och dagligvaruhandel samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Kalle Holm Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Kalle Holm Aktiebolag och det är följande personer, Holm, Karl Olof Oskar som är född 1935 och har titeln Ordinarie ledamot, Holm, Olga Ingrid Marianne som är född 1936 och har titeln Suppleant, Säfvelin, Jan Erik som är född 1951 och har titeln Revisor, Säfvelin Reviosnsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Kalle Holm Aktiebolag är 556280-1695.