Lindström Bygg & Villaservice Aktiebolag

Stockholms län

Information

Lindström Bygg & Villaservice Aktiebolag hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Värmdö som är den kommunen där Lindström Bygg & Villaservice Aktiebolag finns. I Värmdö så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Lindström Bygg & Villaservice Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Lindström Bygg & Villaservice Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Lindström Bygg & Villaservice Aktiebolag har funnits sedan och 1987-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Lindström Bygg & Villaservice Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Kättingv. 34, 139 55, Värmdö men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 08-57168273.

Värmdö arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Lindström Bygg & Villaservice Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Lindström Bygg & Villaservice Aktiebolag har idag 556283-9489 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Lindström Bygg & Villaservice Aktiebolag

Bolaget skall bedriva produktion, restauration, reparationer inom byggbranschen och handel med till verksamheten hörande produkter samt därmed förenlig verksamhet.

I Lindström Bygg & Villaservice Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Lindström, Lars-Erik som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, di Biaggio, Eddi som är född 1948 och har titeln Suppleant, Segerfeldt, Ulf Sigvard som är född 1947 och har titeln Revisor, Segerfeldt Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .