Strömma Maskin och Trädgårdsanläggningar Aktiebolag

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva trädgårdsunderhåll och trädgårdsanläggning, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Strömma Maskin och Trädgårdsanläggningar Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Värmdö så är Strömma Maskin och Trädgårdsanläggningar Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Värmdö arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Värmdö och i Stockholms län. Redan 1986-10-16 så skapades Strömma Maskin och Trädgårdsanläggningar Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Strömma Maskin och Trädgårdsanläggningar Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Strömma Maskin och Trädgårdsanläggningar Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1987-01-01

556284-0420 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Värmdö.

Just nu är Strömma Maskin och Trädgårdsanläggningar Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Strömma Maskin och Trädgårdsanläggningar Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 08-57140900 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Strömma Maskin och Trädgårdsanläggningar Aktiebolag är Löfgren, Ulf Gunnar som är född 1947 och har titeln VD, Löfgren, Ulf Gunnar som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Löfgren, Robert Ulf Gunnar som är född 1971 och har titeln Suppleant, Rosén, Karin Elinore som är född 1965 och har titeln Revisor, Sonora Revision AB som är född och har titeln Revisor, .