Ekopolitan AB

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Värmdö och Ekopolitan AB är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Ekopolitan AB är ett av dem. Statusen för Ekopolitan AB är att Bolaget är aktivt.

Ekopolitan AB är ett Aktiebolag och skapades 1986-12-08. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Värmdö där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Ekopolitan AB ska trivas.

Ekopolitan AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Värmdö så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolagets verksamhet består av produktion, sammanställning och publicering av journalistiskt text- och bildmaterial på flera språk, rörande förnyelsebara energikällor och hållbar livsstil. Bolaget skall även driva handel och förvalta värdepapper, ädelmetaller och fastigheter, jämte därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Ekopolitan AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01.

Idag är Ekopolitan AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Värmdö.

Vill man komma i kontakt med Ekopolitan AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-59254550.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Ekopolitan AB är Renvall, Mats som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Renvall, Björn som är född 1936 och har titeln Suppleant, Eriksson, Berndt Tommy som är född 1946 och har titeln Revisor, GREAB Gävle Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Ekopolitan AB har 556289-1514 som sitt organisationsnummer.