Värmdö Taxi Aktiebolag

Stockholms län

Information

556298-9490 är organisationsnummer för bolaget Värmdö Taxi Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Värmdö Taxi Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Värmdö som är den kommunen som Värmdö Taxi Aktiebolag finns i.

Värmdö Taxi Aktiebolag har varit registrerat sedan 1987-05-26 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Värmdö Taxi Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1991-01-01.

Värmdö Taxi Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Värmdö som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Värmdö Taxi Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Kahn, Bo Ingvar -Svensson, Rolf Nils Inge

Vill ni komma i kontakt med Värmdö Taxi Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 08-57035700 eller genom brev på följande adress:
Skärgårdsv. 273, 139 33, Värmdö

Bolaget skall driva telefonväxel och därmed sammanhängande beställnings- och serviceverksamhet för aktiägarnas räkning ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Värmdö Taxi Aktiebolag och det är Svensson, Rolf Nils Inge som är född 1957 och har titeln Extern VD, Kahn, Bo Ingvar som är född 1936 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Carlsson, Bengt Royne som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Eklund, Owe Christer som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Ranjbar Talari, Hassan som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Wetterstrand, Jarl Peter som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamotÅhsberg, Sven Eric Nils Fredrik som är född 1952 och har titeln Revisor, ÅHSBERGS REVISIONSBYRÅ KOMMANDITBOLAG som är född och har titeln Revisor,