Österberg Kenneth Aktiebolag

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Värmdö och Österberg Kenneth Aktiebolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och Österberg Kenneth Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Österberg Kenneth Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Österberg Kenneth Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1987-09-17. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Värmdö där bolaget finns i jobbar för att bolag som Österberg Kenneth Aktiebolag ska trivas.

Österberg Kenneth Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Värmdö så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom ekonomi och redovisning, systemprogrammering inom ADB samt charter- och uthyrningsverksamhet avseende fartyg, äga fast och lös egendom, bedriva handel med värdepapper, samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Österberg Kenneth Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1988-01-01.

Idag är Österberg Kenneth Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Värmdö.

Vill man komma i kontakt med Österberg Kenneth Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-57141570.

Firman tecknas var för sig av -Österberg, Annelie Birgitta -Österberg, Karl Erik Kenneth.

De som är på något sätt har med Österberg Kenneth Aktiebolag är Österberg, Karl Erik Kenneth som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Österberg, Annelie Birgitta som är född 1962 och har titeln Suppleant, Eriksson, Leif Holger som är född 1963 och har titeln Revisor, Lindebergs Grant Thornton AB som är född och har titeln Revisor, .

Österberg Kenneth Aktiebolag har 556304-3263 som sitt organisationsnummer.