Engström Byggproduktion i Värmdö Aktiebolag

Stockholms län

Information

I Värmdö finns det ett Aktiebolag som heter Engström Byggproduktion i Värmdö Aktiebolag. Det finns flera verksamheter som liknar Engström Byggproduktion i Värmdö Aktiebolag i Stockholms län. Värmdö är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Engström Byggproduktion i Värmdö Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Stockholms län.

Sedan 1987-10-05 så har Engström Byggproduktion i Värmdö Aktiebolag varit registrerat och sedan 1988-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Engström Byggproduktion i Värmdö Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Värmdö.

Vill man komma i kontakt med Engström Byggproduktion i Värmdö Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Granängsv. 7, 139 54, Värmdö. Vi ni istället prata med Engström Byggproduktion i Värmdö Aktiebolag så kan ni göra det på 08-57162984.

Bolaget skall bedriva byggnadsverksamhet, fastighetsförvaltning, köp och försäljning av fastigheter samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Engström, Gerry Arne som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Engström, Ulla Maria Helena som är född 1979 och har titeln Suppleant, Wagner, John Eric Rickard som är född 1959 och har titeln Revisor, Sonora Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

Engström Byggproduktion i Värmdö Aktiebolag har 556307-4664 som sitt organisationsnummer.