Jan Önnesjö Aktiebolag

Stockholms län

Information

556311-5749 är organisationsnummer för bolaget Jan Önnesjö Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Jan Önnesjö Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Värmdö som är den kommunen som Jan Önnesjö Aktiebolag finns i.

Jan Önnesjö Aktiebolag har varit registrerat sedan 1987-11-11 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Jan Önnesjö Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1991-01-01.

Jan Önnesjö Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Värmdö som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Jan Önnesjö Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Jan Önnesjö Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 08-57036500 eller genom brev på följande adress:
Värmdöviks Dalgång 22, 139 40, Värmdö

Bolaget skall bedriva mäkleri av fastigheter och bostadsrätter ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Jan Önnesjö Aktiebolag och det är Önnesjö, Sven Erik Jan som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Önnesjö, Sven Lennart Niclas som är född 1985 och har titeln Suppleant, Nordström, Björn Christer som är född 1940 och har titeln Revisor, Baker Tilly Stockholm AB som är född och har titeln Revisor,