Farsta Måleri Aktiebolag

Stockholms län

Information

556313-8618 är organisationsnummer för bolaget Farsta Måleri Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Farsta Måleri Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Värmdö som är den kommunen som Farsta Måleri Aktiebolag finns i.

Farsta Måleri Aktiebolag har varit registrerat sedan 1987-12-17 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Farsta Måleri Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1988-01-01.

Farsta Måleri Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Värmdö som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Farsta Måleri Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Farsta Måleri Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 08-57029730 eller genom brev på följande adress:
Uddv. 4, 134 63, Ingarö

Bolaget skall bedriva måleriverksamhet samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Farsta Måleri Aktiebolag och det är Lundberg, Leif Åke som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundberg, Magnus Leif som är född 1971 och har titeln Suppleant, Andersson, Per Urban som är född 1966 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,