Grisslan Aktiebolag

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva fastighetsförvaltande, fastighetsägande, köp och försäljning av fastigheter, konsult- och konferensverksamhet inom media samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Grisslan Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Värmdö så är Grisslan Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Värmdö arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Värmdö och i Stockholms län. Redan 1987-12-15 så skapades Grisslan Aktiebolag och verksamheten är har ej F-skattsedel.

Grisslan Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1995-01-01

556314-0556 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Värmdö.

Just nu är Grisslan Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Grisslan Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 08-57021500 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas ensam av -likvidatorn

Följande personer är på något sätt aktiva inom Grisslan Aktiebolag är Johansson, Bertil Christer som är född 1944 och har titeln Likvidator, Welin, Anders Johan Olof som är född 1958 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .