Technical Marketing George Karmi Scandinavia Aktiebolag

Stockholms län

Information

556324-9985 är organisationsnummer för verksamheten Technical Marketing George Karmi Scandinavia Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Technical Marketing George Karmi Scandinavia Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Värmdö som är den kommunen som Technical Marketing George Karmi Scandinavia Aktiebolag finns i.

Technical Marketing George Karmi Scandinavia Aktiebolag har varit registrerat sedan 1988-05-27 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Technical Marketing George Karmi Scandinavia Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1988-01-01.

Technical Marketing George Karmi Scandinavia Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Värmdö som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Technical Marketing George Karmi Scandinavia Aktiebolag är följande:
Firman tecknas ensam av -likvidatorn

Vill ni komma i kontakt med Technical Marketing George Karmi Scandinavia Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 08-57036510 eller genom brev på följande adress:
Svanv. 39, 139 41, Värmdö

Bolaget skall bedriva import, lagerföring och försäljning av råvaror, halvfabrikat, mätutrustning, avgasrening till kemiska-, farmaceutiska-, elektronik-, verkstads-, och metallindustrierna samt bedriva konsultverksamhet inom marknadsförings-, administrativa-, utbildnings- och datatjänster jämte idka därmed förenliga verksamheter.

Det finns olika personer som har en koppling med Technical Marketing George Karmi Scandinavia Aktiebolag och det är Christiansson, Ove Severt som är född 1933 och har titeln Likvidator, Benne, Claes Tobias som är född 1966 och har titeln Revisor, Moretime Ekonomi & Revision AB som är född och har titeln Revisor,