SANDRA Entreprenad Aktiebolag

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva arbeten inom byggbranschen med tillhörande transporter ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för SANDRA Entreprenad Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Värmdö så är SANDRA Entreprenad Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Värmdö arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Värmdö och i Stockholms län. Redan 1988-07-06 så skapades SANDRA Entreprenad Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel SANDRA Entreprenad Aktiebolag har haft det sedan 2005-05-12.

SANDRA Entreprenad Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1988-01-01

556327-5865 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Värmdö.

Just nu är SANDRA Entreprenad Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med SANDRA Entreprenad Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 08-57035254 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom SANDRA Entreprenad Aktiebolag är Öst, Bo Mikael som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Kosamo, Jyrki Tapani som är född 1966 och har titeln Suppleant, Daae, Carl Thomas som är född 1967 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .