Västerängs Gård Förvaltnings Aktiebolag

Stockholms län

Information

Västerängs Gård Förvaltnings Aktiebolag är en verksamhet som finns i Värmdö. I Västerängs Gård Förvaltnings Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Salén, Sven Hampus som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Salén, Sven Carl Patrik som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Nordström, Thomas Ingemar som är född 1950 och har titeln Suppleant, Lindgren, Carl Håkan som är född 1958 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Västerängs Gård Förvaltnings Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Västerängs Gård Förvaltnings Aktiebolag på telefon 08-57027083.

Bolaget skall bedriva rederirörelse, skeppsmäkleri, flygrörelse samt annan transportverksamhet, att bedriva handel med produkter avsedda för transportbranschen liksom oljeprodukter samt äga och förvalta lös och fast egendom samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Västerängs Gård Förvaltnings Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Västerängs Gård Förvaltnings Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Stockholms län och Värmdö arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Västerängs Gård Förvaltnings Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Västerängs Gård Förvaltnings Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1996-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Västerängs Gård Förvaltnings Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna -suppleanten

Västerängs Gård Förvaltnings Aktiebolag har 556330-9805 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.