B Q M Business Quality Management AB

Stockholms län

Information

B Q M Business Quality Management AB är ett av många verksamheter som finns i Värmdö. Det är nämligen den kommunen som B Q M Business Quality Management AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

B Q M Business Quality Management AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

B Q M Business Quality Management AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1989-04-26. Men sedan 1992-01-01 så har B Q M Business Quality Management AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Haghultav. 19, 139 34, Värmdö. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på B Q M Business Quality Management AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-57151717.

Värmdö arbetar för att verksamheter som B Q M Business Quality Management AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för B Q M Business Quality Management AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Stockholms län.

Bolaget ska bedriva konsultverksamhet med inriktning på företagsutveckling och ledarutveckling. Handel med värdepapper samt idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för B Q M Business Quality Management AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till B Q M Business Quality Management AB och det är följande personer, Broodh, Erik Göran som är född 1960 och har titeln VD, Broodh, Erik Göran som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Broodh, Nils Gunnar som är född 1956 och har titeln Suppleant, Gustafsson, Jan Ingemar som är född 1962 och har titeln Revisor, Allegretto Revision AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för B Q M Business Quality Management AB är 556356-0399.