Mattsens Bil & Bensin AB

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns Mattsens Bil & Bensin AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Värmdö här finns det många olika Aktiebolag. Mattsens Bil & Bensin AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Värmdö jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Stockholms län gör att bolag trivs där.

Mattsens Bil & Bensin AB är momsregistrerat sedan1989-01-01 och har organisationsnummer 556366-2682.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 08-7181160 alternativt besöka eller skicka post till Mattsens Bil & Bensin AB på följande adress Katarina Bang. 64, 116 39, Stockholm.

Mattsens Bil & Bensin AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Mattsens Bil & Bensin AB så sitter följande personer i styrelsen: , Mattsen, Maud Signe Margareta som är född 1945 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva handel med drivmedel, bilreservdelar, livsmedel samt biluthyrning. Bolaget skall också bedriva import, köp och försäljning av bilar och bilreservdelar samt utföra reparationer av begagnade bilar, handel med värdepapper och metaller samt därmed förenlig verksamhet.