TMS Sweden Aktiebolag

Stockholms län

Information

TMS Sweden Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Värmdö. Det är nämligen den kommunen som TMS Sweden Aktiebolag finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

TMS Sweden Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1995-01-01.

TMS Sweden Aktiebolag som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1989-11-02. Men sedan 1996-01-01 så har TMS Sweden Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Hamnskär 1, 150 23, Enhörna. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på TMS Sweden Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-8182110.

Värmdö arbetar för att bolag som TMS Sweden Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för TMS Sweden Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Stockholms län.

Bolaget skall bedriva försäljning av båtar, framdrivningssystem för snabbgående båtar ävensom styrsystem och propellrar för dito och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för TMS Sweden Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till TMS Sweden Aktiebolag och det är följande personer, Thiger, Pierre Hasse Lorentz som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Thiger, Svea Mildred Carine som är född 1943 och har titeln Suppleant, Palm, Johan som är född 1949 och har titeln Revisor, Johan Palm Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för TMS Sweden Aktiebolag är 556376-0023.