LAJP Aktiebolag

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Värmdö och LAJP Aktiebolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och LAJP Aktiebolag är ett av dem. Statusen för LAJP Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

LAJP Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1990-01-30. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Värmdö där bolaget finns i jobbar för att bolag som LAJP Aktiebolag ska trivas.

LAJP Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Värmdö så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva elektriska installationer och konsultverksamhet inom el- och teleinstallationer samt inom idrottssektorn.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att LAJP Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1990-01-01.

Idag är LAJP Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Värmdö.

Vill man komma i kontakt med LAJP Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-58810451.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Haglund, Kerstin Lola -Haglund, Lars Gösta.

De som är på något sätt har med LAJP Aktiebolag är Fransson, Ingrid Christine som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Haglund, Kerstin Lola som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Haglund, Lars Gösta som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Haglund, Lars Johan som är född 1968 och har titeln Suppleant, Haglund, Lars Peter som är född och har titeln Suppleant,Bosatt i land utanför EES, Mattsson, Karl Stefan som är född 1954 och har titeln RevisorRevaco Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

LAJP Aktiebolag har 556384-5246 som sitt organisationsnummer.