KS Scandinavia Aktiebolag

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns KS Scandinavia Aktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Värmdö här finns det många olika Aktiebolag. KS Scandinavia Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Värmdö jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Stockholms län gör att företag trivs där.

KS Scandinavia Aktiebolag är momsregistrerat sedan1996-01-01 och har organisationsnummer 556385-8801.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 08-57141370 alternativt besöka eller skicka post till KS Scandinavia Aktiebolag på följande adress Bruncronas v. 34, 139 34, Värmdö.

KS Scandinavia Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I KS Scandinavia Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Ågren, John Fredrik Axel som är född 1965 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget ska bedriva projektledning inom områdena affärssystem, IT och event samt konsultverksamhet inom affärsutveckling och därmed förenlig verksamhet.