Bo Lindahl Entreprenad Aktiebolag

Stockholms län

Information

Bo Lindahl Entreprenad Aktiebolag är en verksamhet som finns i Värmdö. I Bo Lindahl Entreprenad Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Lindahl, Bo Lennart som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindahl, Annika Liselotte som är född 1969 och har titeln Suppleant, Skarle, Leif Gunnar som är född 1951 och har titeln Revisor, Sonora Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Bo Lindahl Entreprenad Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Bo Lindahl Entreprenad Aktiebolag på telefon 08-57142981.

Bolaget skall bedriva schaktning och andra grundarbeten, rivning, byggnation, entreprenadverksamhet, åkeriverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Bo Lindahl Entreprenad Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Bo Lindahl Entreprenad Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Stockholms län och Värmdö arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Bo Lindahl Entreprenad Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Bo Lindahl Entreprenad Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1990-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Bo Lindahl Entreprenad Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Bo Lindahl Entreprenad Aktiebolag har 556387-6357 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.