Storsjöskutan Rederi Aktiebolag

Stockholms län

Information

Storsjöskutan Rederi Aktiebolag hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Värmdö som är den kommunen där Storsjöskutan Rederi Aktiebolag finns. I Värmdö så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Storsjöskutan Rederi Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har ej F-skatt. Storsjöskutan Rederi Aktiebolag har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Storsjöskutan Rederi Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Värmdöv. 725, 132 35, Saltsjö-boo men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 063-43833.

Värmdö arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler företag.

Idag är Storsjöskutan Rederi Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Storsjöskutan Rederi Aktiebolag har idag 556398-5828 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Storsjöskutan Rederi Aktiebolag

Bolaget skall bedriva transporter med båt, företagsarrangemang, äga och förvalta fast och lös egendom jämte därmed förenlig verksamhet.

I Storsjöskutan Rederi Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Nyman, Hans Ola som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundström, Magnus Harry som är född 1967 och har titeln Suppleant, Eriksson, Leif Holger som är född 1963 och har titeln Revisor, Lindebergs Grant Thornton AB som är född och har titeln Revisor, .