MZ Plåt AB

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva byggnadsarbeten och därmed förenlig verk- samhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för MZ Plåt AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Värmdö så är MZ Plåt AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Värmdö arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Värmdö och i Stockholms län. Redan 1990-07-04 så skapades MZ Plåt AB och verksamheten är har F-skattsedel MZ Plåt AB har haft det sedan 2001-11-08.

MZ Plåt AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1998-01-01

556400-7671 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Värmdö.

Just nu är MZ Plåt AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med MZ Plåt AB så går det att nå dem via telefon på 070-6529279 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -Adrian Zetterström, B Emilia H -Zetterström, Arne Mikael

Följande personer är på något sätt aktiva inom MZ Plåt AB är Zetterström, Arne Mikael som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Adrian Zetterström, B Emilia H som är född 1961 och har titeln Suppleant, Olofson, Hans Peter som är född 1953 och har titeln Revisor, Dahlström & Partners Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .