Abridor Aktiebolag

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns Abridor Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Värmdö här finns det många olika Aktiebolag. Abridor Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Värmdö jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Stockholms län gör att bolag trivs där.

Abridor Aktiebolag är momsregistrerat sedan1994-01-01 och har organisationsnummer 556401-9981.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 08-57023020 alternativt besöka eller skicka post till Abridor Aktiebolag på följande adress Lövåsen 9, 139 40, Värmdö.

Abridor Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Abridor Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Wendelin, Curt Ove som är född 1945 och har titeln Suppleant , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva följande verksamheter: a. Utbildning inom marknadsföring och försäljning. b. Arrangera mässor och utställningar med därtill hörande marknadskampanjer. c. Försälja presentartiklar. d. Hyra ut utrustning, materiel och personal för reparation-, om- och tillbyggnad inom bygg- och entreprenadmaskinsektorn. e. Förmedla underhållning i form av artister och orkestrar. f. Reklambyråverksamhet. g. Service och underhåll av mekanisk utrustning. h. Städning i. Reparation, om- och tillbyggnad av fastigheter. j. Konsultverksamhet i branscherna utbildning, marknadsföring & försäljning, reklam och fastighetsbyggnationer.