Olle Palmén Allservice Aktiebolag

Stockholms län

Information

Olle Palmén Allservice Aktiebolag är en verksamhet som finns i Värmdö. I Olle Palmén Allservice Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Palmén, Curt Olof som är född 1947 och har titeln VD, Palmén, Curt Olof som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Bokfors, Birgitta Adele som är född 1946 och har titeln Suppleant, Jerkeryd, Torsten Lars-Erik som är född 1952 och har titeln Revisor, Stuvsta Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Olle Palmén Allservice Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Olle Palmén Allservice Aktiebolag på telefon 08-57153511.

Bolaget skall bedriva reparation, underhåll och service av byggnader och vägar, konsult- och entreprenadverksamhet inom bygg samt fritids- och turistaktiviteter ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Olle Palmén Allservice Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Olle Palmén Allservice Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Stockholms län och Värmdö arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Olle Palmén Allservice Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Olle Palmén Allservice Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1991-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Olle Palmén Allservice Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -Bokfors, Birgitta Adele -Palmén, Curt Olof

Olle Palmén Allservice Aktiebolag har 556423-1578 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.