ALKAZZO Aktiebolag

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Värmdö och ALKAZZO Aktiebolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och ALKAZZO Aktiebolag är ett av dem. Statusen för ALKAZZO Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

ALKAZZO Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1991-04-16. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Värmdö där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som ALKAZZO Aktiebolag ska trivas.

ALKAZZO Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Värmdö så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva åkeri- och entreprenörverksamhet inom områdena transport och schakt, mark- och trädgårdsanläggning samt administrativ uppdragsverksamhet såsom bokföring och marknadsföring, äga och förvalta fastigheter och värdepapper samt idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att ALKAZZO Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1991-01-01.

Idag är ALKAZZO Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Värmdö.

Vill man komma i kontakt med ALKAZZO Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-57140786.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med ALKAZZO Aktiebolag är Hammarlund Pantzar, Susan Merit som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Hammarlund, Arne Bengt Erik som är född 1939 och har titeln Suppleant, Olsson, Hans-Olof som är född 1955 och har titeln Revisor, Södermalm Samrev Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

ALKAZZO Aktiebolag har 556423-6528 som sitt organisationsnummer.