Skånsjö Konsult Aktiebolag

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Värmdö och Skånsjö Konsult Aktiebolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och Skånsjö Konsult Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Skånsjö Konsult Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Skånsjö Konsult Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1991-08-15. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Värmdö där företaget finns i jobbar för att företag som Skånsjö Konsult Aktiebolag ska trivas.

Skånsjö Konsult Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Värmdö så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva laxodling, handel med fisk, detaljistförsäljning av delikatesser, sjötransporter, flyttning och transport av gods, säkerhets och skyddsfrågor, byggnads- och anläggningsarbeten samt idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Skånsjö Konsult Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är Skånsjö Konsult Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Värmdö.

Vill man komma i kontakt med Skånsjö Konsult Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-57159171.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Skånsjö Konsult Aktiebolag är Skånsjö, Sten Gunnar som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Skånsjö, Helene May Annika som är född 1978 och har titeln Suppleant, Lind, Ylva Elisabeth som är född 1961 och har titeln Revisor, Ylva Lind Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Skånsjö Konsult Aktiebolag har 556430-1397 som sitt organisationsnummer.