Charlottas Blommor AB

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Värmdö och Charlottas Blommor AB är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och Charlottas Blommor AB är ett av dem. Statusen för Charlottas Blommor AB är att Bolaget är aktivt.

Charlottas Blommor AB är ett Aktiebolag och skapades 1991-09-16. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Värmdö där företaget finns i jobbar för att företag som Charlottas Blommor AB ska trivas.

Charlottas Blommor AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Värmdö så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolagets verksamhet skall bestå av att bedriva detaljhandel, torghandel med blommor och växter samt tillbehör och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Charlottas Blommor AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1991-01-01.

Idag är Charlottas Blommor AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Värmdö.

Vill man komma i kontakt med Charlottas Blommor AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-57033920.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Charlottas Blommor AB är Degerman, Camilla Charlotte som är född 1966 och har titeln VD, Degerman, Camilla Charlotte som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Sundberg, Gun-Britt som är född 1940 och har titeln Suppleant, Adolphson, Claes Johan Gustaf som är född 1960 och har titeln Revisor, BDO Nordic Stockholm AB som är född och har titeln Revisor, .

Charlottas Blommor AB har 556432-8275 som sitt organisationsnummer.