Bohlenius Kapitalförvaltning AB

Stockholms län

Information

Bohlenius Kapitalförvaltning AB är en verksamhet som finns i Värmdö. I Bohlenius Kapitalförvaltning AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Bohlenius, Dan Christer som är född 1963 och har titeln VD, Bohlenius, Dan Christer som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Welin, Mats Erik Thomas som är född 1959 och har titeln Suppleant, Karlsson, Sven Roland som är född 1953 och har titeln Revisor, Revidea AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Bohlenius Kapitalförvaltning AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Bohlenius Kapitalförvaltning AB på telefon 08-7531807.

Bolaget skall bedriva kapitalförvaltning genom diskretionära avtal med externa kapitalrådgivare samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Bohlenius Kapitalförvaltning AB av bolagstypen Aktiebolag.

Bohlenius Kapitalförvaltning AB är ett av många verksamheter som finns i Stockholms län och Värmdö arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Bohlenius Kapitalförvaltning AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Bohlenius Kapitalförvaltning AB är ej registrerat för mervärdesskatt.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Bohlenius Kapitalförvaltning AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Bohlenius Kapitalförvaltning AB har 556439-1265 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.