K.R. Kultur Reklam Aktiebolag

Stockholms län

Information

K.R. Kultur Reklam Aktiebolag är ett företag som finns i Värmdö. I K.R. Kultur Reklam Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Hamilton, Stefan Axel Oswald som är född 1934 och har titeln VD, Hamilton, Stefan Axel Oswald som är född 1934 och har titeln Ordinarie ledamot, Hamilton, Jim Bengt Hugo som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Hamilton, Mikaela Gertrud Ingegerd som är född 1959 och har titeln Suppleant, Osser, John Samuel Peter som är född 1970 och har titeln Revisor, BDO Nordic Stockholm AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med K.R. Kultur Reklam Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå K.R. Kultur Reklam Aktiebolag på telefon 08-57022881.

Bolaget skall vara att driva affischförmedling och därmed sammanhängande reklamkonsultativ verksamhet samt värdepappershandel.

Idag är K.R. Kultur Reklam Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

K.R. Kultur Reklam Aktiebolag är ett av många företag som finns i Stockholms län och Värmdö arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

K.R. Kultur Reklam Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och K.R. Kultur Reklam Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1992-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för K.R. Kultur Reklam Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Hamilton, Stefan Axel Oswald

K.R. Kultur Reklam Aktiebolag har 556441-4992 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.