Anders Karlsson Bygg- & Mätkonsult AB

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Värmdö och Anders Karlsson Bygg- & Mätkonsult AB är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och Anders Karlsson Bygg- & Mätkonsult AB är ett av dem. Statusen för Anders Karlsson Bygg- & Mätkonsult AB är att Bolaget är aktivt.

Anders Karlsson Bygg- & Mätkonsult AB är ett Aktiebolag och skapades 1992-06-18. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Värmdö där företaget finns i jobbar för att företag som Anders Karlsson Bygg- & Mätkonsult AB ska trivas.

Anders Karlsson Bygg- & Mätkonsult AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Värmdö så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Aktiebolagets verksamhet ska vara att bedriva geodetisk och byggnadsteknisk konsultverksamhet, fastighetsförvaltning samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Anders Karlsson Bygg- & Mätkonsult AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är Anders Karlsson Bygg- & Mätkonsult AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Värmdö.

Vill man komma i kontakt med Anders Karlsson Bygg- & Mätkonsult AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-6886262.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Anders Karlsson Bygg- & Mätkonsult AB är Karlsson, Bert Anders som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Hans Magnus som är född 1966 och har titeln Suppleant, Johansson, Karl Göran som är född 1958 och har titeln Revisor, .

Anders Karlsson Bygg- & Mätkonsult AB har 556448-9861 som sitt organisationsnummer.