Sven-Olof Engströms Byggmontage Aktiebolag

Stockholms län

Information

Sven-Olof Engströms Byggmontage Aktiebolag är ett företag som finns i Värmdö. I Sven-Olof Engströms Byggmontage Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Engström, Morgan Andreas som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Engström, Sven-Olof som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Engström, Lillemor Ingegerd som är född 1943 och har titeln Suppleant, Jonsson, Hans Ola som är född 1952 och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Sven-Olof Engströms Byggmontage Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Sven-Olof Engströms Byggmontage Aktiebolag på telefon 08-57027729.

Bedriva om- och tillbyggnad ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Sven-Olof Engströms Byggmontage Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Sven-Olof Engströms Byggmontage Aktiebolag är ett av många företag som finns i Stockholms län och Värmdö arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Sven-Olof Engströms Byggmontage Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Sven-Olof Engströms Byggmontage Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1992-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Sven-Olof Engströms Byggmontage Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Sven-Olof Engströms Byggmontage Aktiebolag har 556449-8805 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.