Strategiutveckling Möllan AB

Stockholms län

Information

Strategiutveckling Möllan AB är ett av många verksamheter som finns i Värmdö. Det är nämligen den kommunen som Strategiutveckling Möllan AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Strategiutveckling Möllan AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 2008-02-28.

Strategiutveckling Möllan AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1992-09-30. Men sedan 1992-01-01 så har Strategiutveckling Möllan AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Rödhakev. 4, 134 42, Gustavsberg. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Strategiutveckling Möllan AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-57022890.

Värmdö arbetar för att verksamheter som Strategiutveckling Möllan AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Strategiutveckling Möllan AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Stockholms län.

Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva ekonomisk rådgivning, strategikonsultation samt handel med och förvaltning av fastigheter och värdepapper.

Firmatecknare för Strategiutveckling Möllan AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Strategiutveckling Möllan AB och det är följande personer, Brodin, Håkan Ivar som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Nanne, Anders Ragnar som är född 1961 och har titeln Suppleant, Eriksson, Kjell Yngve som är född 1948 och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Strategiutveckling Möllan AB är 556453-5259.