Lasse Holmqvist Byggprojekt Aktiebolag

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns Lasse Holmqvist Byggprojekt Aktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Värmdö här finns det många olika Aktiebolag. Lasse Holmqvist Byggprojekt Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Värmdö jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Stockholms län gör att företag trivs där.

Lasse Holmqvist Byggprojekt Aktiebolag är momsregistrerat sedan1998-01-01 och har organisationsnummer 556457-2286.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 08-57022745 alternativt besöka eller skicka post till Lasse Holmqvist Byggprojekt Aktiebolag på följande adress Alkällev. 7, 139 33, Värmdö.

Lasse Holmqvist Byggprojekt Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Lasse Holmqvist Byggprojekt Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , , Lundgren, Astrid Viviann som är född 1938 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall sälja byggprojektledning, byggadministation samt därmed sammanhängande utbildning.