Skärgårdsservice A. Green Aktiebolag

Stockholms län

Information

Skärgårdsservice A. Green Aktiebolag hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Värmdö som är den kommunen där Skärgårdsservice A. Green Aktiebolag finns. I Värmdö så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Skärgårdsservice A. Green Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har F-skatt vilket Skärgårdsservice A. Green Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Skärgårdsservice A. Green Aktiebolag har funnits sedan och 1998-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Skärgårdsservice A. Green Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Djupviksv. 17, 139 75, Djurhamn men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på .

Värmdö arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler företag.

Idag är Skärgårdsservice A. Green Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Skärgårdsservice A. Green Aktiebolag har idag 556459-9941 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Skärgårdsservice A. Green Aktiebolag

Bolaget skall bedriva sjötransporter, entreprenadarbeten och radio, tele- service samt därmed förenlig verksamhet.

I Skärgårdsservice A. Green Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Green, Erik Anders som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Green, Kerstin Elisabet som är född 1949 och har titeln Suppleant, Jardetun, Per Ove som är född 1963 och har titeln Revisor, LR Revision Norr AB som är född och har titeln Revisor, .