Doctus Gymnasieutbildning Aktiebolag

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva utbildning inom sjukvård, räddningskemi och gymnasieutbildning inom det nationella gymnasieprogrammets samtliga program, liksom påbyggnadsutbildningar till dessa samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Doctus Gymnasieutbildning Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Värmdö så är Doctus Gymnasieutbildning Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Värmdö arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Värmdö och i Stockholms län. Redan 1993-02-01 så skapades Doctus Gymnasieutbildning Aktiebolag och företaget är har ej F-skattsedel.

556461-0342 är organisationsnummret för företaget som finns i Värmdö.

Just nu är Doctus Gymnasieutbildning Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Doctus Gymnasieutbildning Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 08-41013600 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Doctus Gymnasieutbildning Aktiebolag är Söderholm, Björn-Olof som är född 1950 och har titeln VD, Söderholm, Björn-Olof som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Malmsten, Curt Lennart som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Malmsten, Bror Roland som är född 1936 och har titeln Suppleant, Bengtsson, Mats Erik som är född 1963 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.