GINTAB Grossmann International Aktiebolag

Stockholms län

Information

GINTAB Grossmann International Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Värmdö. Det är nämligen den kommunen som GINTAB Grossmann International Aktiebolag finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

GINTAB Grossmann International Aktiebolag som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1993-05-19.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Ovanby 132, 747 92, Alunda. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på GINTAB Grossmann International Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0174-30301.

Värmdö arbetar för att bolag som GINTAB Grossmann International Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för GINTAB Grossmann International Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Stockholms län.

Bolaget skall bedriva försäljning av presentreklam, profilkläder, företagsprofilering samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för GINTAB Grossmann International Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelseledamoten och suppleanten var för sig..

Det finns idag lite personer som är kopplade till GINTAB Grossmann International Aktiebolag och det är följande personer, Grossmann, Peter Willi Johannes som är född 1955 och har titeln VD, Grossmann, Peter Willi Johannes som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Grossmann, Jan Tommy som är född 1957 och har titeln Suppleant, Skarle, Leif Gunnar som är född 1951 och har titeln Revisor, Sonora Revision AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för GINTAB Grossmann International Aktiebolag är 556467-8240.