Antik & Orient i Stockholm AB

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns Antik & Orient i Stockholm AB. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Värmdö här finns det många olika Aktiebolag. Antik & Orient i Stockholm AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Värmdö jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Stockholms län gör att företag trivs där.

Antik & Orient i Stockholm AB är ej momsregistretat och har organisationsnummer 556471-0431.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 08-6558400 alternativt besöka eller skicka post till Antik & Orient i Stockholm AB på följande adress Sikrenov. 8, 182 77, Stocksund.

Antik & Orient i Stockholm AB är idag Privat, ej börsnoterat och är inte registrerat för F-skatt.

I Antik & Orient i Stockholm AB så sitter följande personer i styrelsen: Moussavinia, Esmail som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva kiosk, restaurang, tobak, import av livsmedel, skinn, päls, bomull och kläder, export av färg och hydrauloljor samt handel med valuta, import och handel med mattor och smycken. Bolaget skall även äga och förvalta aktier och andra värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.