Svartsö Krog Aktiebolag

Stockholms län

Information

Svartsö Krog Aktiebolag är en verksamhet som finns i Värmdö. I Svartsö Krog Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Gustawson, Karl Olof Folke som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Södergren, Per-Erik Esaias som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Nyberg, Gunilla Birgitta Agneta som är född 1945 och har titeln Suppleant, Bergström, Ernst Lennart som är född 1938 och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Svartsö Krog Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Svartsö Krog Aktiebolag på telefon 08-54247255.

Bolaget skall bedriva restaurangrörelse samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Svartsö Krog Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Svartsö Krog Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Stockholms län och Värmdö arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Svartsö Krog Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1995-01-01 och Svartsö Krog Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1993-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Svartsö Krog Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Södergren, Per-Erik Esaias

Svartsö Krog Aktiebolag har 556471-0878 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.