Gustavsbergs Handelshus Aktiebolag

Stockholms län

Information

I Värmdö finns det ett Aktiebolag som heter Gustavsbergs Handelshus Aktiebolag. Det finns flera bolag som liknar Gustavsbergs Handelshus Aktiebolag i Stockholms län. Värmdö är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Gustavsbergs Handelshus Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1995-01-01 och det finns flera bolag som är det i Stockholms län.

Sedan 1993-09-01 så har Gustavsbergs Handelshus Aktiebolag varit registrerat och sedan 1993-01-01 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Gustavsbergs Handelshus Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Värmdö.

Vill man komma i kontakt med Gustavsbergs Handelshus Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Tuleg. 20, 113 53, Stockholm. Vi ni istället prata med Gustavsbergs Handelshus Aktiebolag så kan ni göra det på 08-6508963.

Bolaget skall driva handel med hushållsgods, keramik-glas, köksartiklar, städredskap, presentartiklar, livsmedel, tobak, möbler, textil och beklädnadsvaror, kosmetikaprodukter, hushållsmaskiner, kontorsutrustning, bild- och ljudutrustning, datorer, verktyg och byggnadsmaterial, skor, räknemaskiner, elektriska kroppsvårdsprodukter, leksaker, trädgårdsartiklar, böcker, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Svensson, Birger Helge Valdemar som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Lea Anneli som är född 1957 och har titeln Suppleant, Dahlström, Mats Erik som är född 1953 och har titeln Revisor, Mats Dahlström Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten .

Gustavsbergs Handelshus Aktiebolag har 556471-6255 som sitt organisationsnummer.