Östersjö Bygg AB

Stockholms län

Information

Bolaget skall äga, förädla och förvalta fastigheter, samt därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall utföra byggnadsentreprenader och därmed förenlig verksamhet. Bolaget skall idka handel med värdepapper.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Östersjö Bygg AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Värmdö så är Östersjö Bygg AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Värmdö arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Värmdö och i Stockholms län. Redan 1993-11-15 så skapades Östersjö Bygg AB och verksamheten är har F-skattsedel Östersjö Bygg AB har haft det sedan 1994-01-01.

Östersjö Bygg AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1995-01-01

556476-4776 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Värmdö.

Just nu är Östersjö Bygg AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Östersjö Bygg AB så går det att nå dem via telefon på 08-7159313 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Östersjö Bygg AB är Eriksson, Sune Tommy som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Dahlkvist, Leif Viktor som är född 1940 och har titeln Suppleant, Ahlzén, Kerstin Inger som är född 1951 och har titeln Revisor, Revisionsgruppen i Stockholm Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .