Värmdö Rörcentrum Aktiebolag, VRC

Stockholms län

Information

Värmdö Rörcentrum Aktiebolag, VRC är ett av många verksamheter som finns i Värmdö. Det är nämligen den kommunen som Värmdö Rörcentrum Aktiebolag, VRC finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Värmdö Rörcentrum Aktiebolag, VRC är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

Värmdö Rörcentrum Aktiebolag, VRC som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1994-02-14. Men sedan 1994-01-01 så har Värmdö Rörcentrum Aktiebolag, VRC varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Solbergav. 32, 135 67, Tyresö. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Värmdö Rörcentrum Aktiebolag, VRC så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-7703625.

Värmdö arbetar för att verksamheter som Värmdö Rörcentrum Aktiebolag, VRC ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Värmdö Rörcentrum Aktiebolag, VRC. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Stockholms län.

Bolaget skall bedriva service, installation och konsultverksamhet inom VVS-branschen och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Värmdö Rörcentrum Aktiebolag, VRC är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Värmdö Rörcentrum Aktiebolag, VRC och det är följande personer, Kärras, Bengt Åke som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Kärras, Solveig Annie Maria som är född 1948 och har titeln Suppleant, Hafström, Maria Christina som är född 1961 och har titeln Revisor, Revisorspoolen Matsson & Co AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Värmdö Rörcentrum Aktiebolag, VRC är 556482-1188.