Kulturjern Aktiebolag

Stockholms län

Information

Kulturjern Aktiebolag är en verksamhet som finns i Värmdö. I Kulturjern Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Westin, Klas Urban som är född 1944 och har titeln VD, Westin, Klas Urban som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Westin, Erik Thomas som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Westin, Helene Christina som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Westin, Ulla Christina som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Ljungberg, Inger Marita som är född 1949 och har titeln RevisorLindström, Ulf som är född 1943 och har titeln Revisorssuppleant, FAMREV-Familjeföretagens Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Kulturjern Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Kulturjern Aktiebolag på telefon 08-267930.

Bolaget skall bedriva handel med gjutjärnsprodukter för privat och offentlig miljö samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Kulturjern Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Kulturjern Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Stockholms län och Värmdö arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Kulturjern Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Kulturjern Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1994-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Kulturjern Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Westin, Klas Urban Firman tecknas två i förening av -ledamöterna

Kulturjern Aktiebolag har 556484-2234 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.