OTAB Oljetransport Aktiebolag

Stockholms län

Information

556484-3513 är organisationsnummer för verksamheten OTAB Oljetransport Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som OTAB Oljetransport Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Värmdö som är den kommunen som OTAB Oljetransport Aktiebolag finns i.

OTAB Oljetransport Aktiebolag har varit registrerat sedan 1994-03-11 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för OTAB Oljetransport Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1994-01-01.

OTAB Oljetransport Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Värmdö som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för OTAB Oljetransport Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -Bremberg, Daniel Lars Gustav -Bremberg, Lars Gustav Stefan -Bremberg, Lena Margareta

Vill ni komma i kontakt med OTAB Oljetransport Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0152-20220 eller genom brev på följande adress:
Fogdö Hällby 3, 645 92, Strängnäs

Bolaget skall bedriva petroleumtransporter samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med OTAB Oljetransport Aktiebolag och det är Bremberg, Lena Margareta som är född 1960 och har titeln Extern firmatecknare, Bremberg, Lars Gustav Stefan som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Bremberg, Daniel Lars Gustav som är född 1979 och har titeln Suppleant, Karlsson, Kjell Gunnar som är född 1943 och har titeln Revisor, KPMG Bohlins AB som är född och har titeln Revisor,