Klipp Tore Jansson Teknik och Ekonomi Aktiebolag

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva konsulterande och förvaltande verksamhet samt idka därmed förenlig verksamhet inom byggnads- och fastighetsbranschen. Bolaget skall även bedriva konsult- verksamhet inom aktie- och penningförvaltning samt handel och förvaltning därav samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Klipp Tore Jansson Teknik och Ekonomi Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Värmdö så är Klipp Tore Jansson Teknik och Ekonomi Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Värmdö arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Värmdö och i Stockholms län. Redan 1994-08-24 så skapades Klipp Tore Jansson Teknik och Ekonomi Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Klipp Tore Jansson Teknik och Ekonomi Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Klipp Tore Jansson Teknik och Ekonomi Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1994-01-01

556491-6921 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Värmdö.

Just nu är Klipp Tore Jansson Teknik och Ekonomi Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Klipp Tore Jansson Teknik och Ekonomi Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 08-57144277 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas i förening av -Jansson, Anna Kristina -Jansson, Klipp Per Anders

Följande personer är på något sätt aktiva inom Klipp Tore Jansson Teknik och Ekonomi Aktiebolag är Jansson, Klipp Tore Anders som är född 1937 och har titeln VD, Jansson, Klipp Tore Anders som är född 1937 och har titeln Ordinarie ledamot, Jansson, Anna Kristina som är född 1970 och har titeln Suppleant, Jansson, Klipp Per Anders som är född 1963 och har titeln Suppleant, Cranning, Jeanette Elisabeth som är född 1971 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.