Markundersökningar på Ingarö Aktiebolag

Stockholms län

Information

Markundersökningar på Ingarö Aktiebolag hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Värmdö som är den kommunen där Markundersökningar på Ingarö Aktiebolag finns. I Värmdö så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Markundersökningar på Ingarö Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Markundersökningar på Ingarö Aktiebolag har haft sedan 1995-01-01. Markundersökningar på Ingarö Aktiebolag har funnits sedan och 1995-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Markundersökningar på Ingarö Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Källvreten, 134 65, Ingarö men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 010-6683011.

Värmdö arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Markundersökningar på Ingarö Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Markundersökningar på Ingarö Aktiebolag har idag 556495-8675 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Markundersökningar på Ingarö Aktiebolag

Bolaget skall bedriva konsultationsverksamhet inom geoteknikområdet, markundersökningar, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Markundersökningar på Ingarö Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Börjeson, Hans Erik som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Severin, Katarina Margareta som är född 1948 och har titeln Suppleant, Jonsson, Bo Gunnar som är född 1954 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .