Aktiebolaget Zetterbergs Pump- & Rörservice

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Värmdö och Aktiebolaget Zetterbergs Pump- & Rörservice är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och Aktiebolaget Zetterbergs Pump- & Rörservice är ett av dem. Statusen för Aktiebolaget Zetterbergs Pump- & Rörservice är att Bolaget är aktivt.

Aktiebolaget Zetterbergs Pump- & Rörservice är ett Aktiebolag och skapades 1994-11-04. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Värmdö där företaget finns i jobbar för att företag som Aktiebolaget Zetterbergs Pump- & Rörservice ska trivas.

Aktiebolaget Zetterbergs Pump- & Rörservice är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01. I Värmdö så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall utföra VVS-service och installationer i anslutning därtill samt schaktningsarbeten ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Aktiebolaget Zetterbergs Pump- & Rörservice är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är Aktiebolaget Zetterbergs Pump- & Rörservice Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Värmdö.

Vill man komma i kontakt med Aktiebolaget Zetterbergs Pump- & Rörservice så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-57028409.

Firman tecknas var för sig av -Dahlqvist, Elisabeth -Zetterberg, Carl Johan Mikael.

De som är på något sätt har med Aktiebolaget Zetterbergs Pump- & Rörservice är Zetterberg, Carl Johan Mikael som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Dahlqvist, Elisabeth som är född 1974 och har titeln Suppleant, Jansson, Lars Christer som är född 1948 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Aktiebolaget Zetterbergs Pump- & Rörservice har 556497-7873 som sitt organisationsnummer.